fbpx
  • Soseaua Mihai Bravu,nr.35 Bucuresti,Romania 021305
  • Luni - Vineri 9.00 - 19.00

Intrebari frecvente

Intrebari frecvente

PRIMA TA VIZITA LA NOI?

Tot ce ne dorim este sa iti depasim asteptarile si sa iti oferim o experienta placuta de vanzare!
Iti multumim pentru vizita online si asteptam cu nerabdare in magazin, in Universul Optic Spa!

Oftalmologia este o ramura a medicinei care se ocupa cu studiul structurii si functionarii ochilor, precum si cu depistarea, diagnosticarea, tratarea si recuperarea bolnavilor cu afectiuni ale globului ocular si ale anexelor globului ocular (pleoapele si sistemul lacrimar).

Optometria este acea parte a opticii care se ocupa cu masurarea defectelor de vedere, cu analiza si interpretarea rezultatelor, cu recomandarea metodelor de compensare a lor, toate in vederea obtinerii confortului vizual al pacientului, dar fara a prescrie un tratament medical.

Intrucat atat oftalmologii, cat si optometristii joaca un rol important in ingrijirea ochilor, s-a creat, de-a lungul timpului, aceasta confuzie intre cele doua specializari.

Vom incerca, pe scurt, sa prezentam diferentele dintre cei doi specialisti ai vederii. Astfel, optometristul este cel care are ca sarcina efectuarea de examene oculare si teste de vedere, prescrierea lentilelor de vedere si detectarea anumitor anomalii ale ochilor. Pe de alta parte, oftalmologii, pe langa faptul ca prescriu ochelari si lentile de contact pentru a corecta problemele de vedere, se ocupa si cu diagnosticarea si tratarea tuturor bolilor oculare, precum si cu efectuarea operatiilor oculare.

Ideal este sa faceti un control la 6 luni sau cel tarziu un an. Astfel puteti sa diagnosticati in stadiu incipient posibile afectiuni oculare si sa identificati daca s-a modificat dioptria.

In cadrul opticii noastre, iti oferim o gama variata de produse:

– rame pentru toate categoriile de varsta, din materiale de cea mai buna calitate,

– lentile realizate cu cele mai inalte tehnologii, adaptate nevoilor tale, pentru a-ti oferi o experienta vizuala exceptionala,

– ochelari de soare fashion, din colectiile actuale ale brandurilor de renume, cu o mare diversitate de forme si culori,

– accesorii pentru ochelari,

– lentile de contact si solutii de intretinere.

Avem o echipa de specialisti oftalmologici, doctori si optometristi, dedicati si pregatiti sa utilizeze tehnologia de ultima generatie pentru diagnosticarea afectiunilor de vedere si pentru a stabili dioptriile optime nevoilor tale. De asemenea, personalul te poate consilia in alegerea lentilelor si a ramelor, in privinta garantiei produselor achizitionate, precum si servicii de intretinere a acestora.

Printre afectiunile oculare cel mai frecvent intalnim: sindromul ochiului uscat (alacrimia), cataracta, conjunctivita, glaucomul, dezlipirea de retina, retinopatia diabetica, strabismul etc.

Optic Spa ofera o gama de servicii complete dedicate opticii medicale, in special consultatiilor oftalmologice si solutilor complete de vedere: examinare la biomicroscop, examen fund de ochi, tonometrie computerizata, determinare tensiuni oculare, autorefractometrie computerizata, plus teste de vedere, prescriere reteta si tratament, precum si adaptare lentile de contact.

Furnizam calitate si satisfactie pacientilor ce doresc sa ne treaca pragul magazinului nostru, oferim peste 5000 de modele de rame, atat pentru vederea la distanta, cat si pentru lucratul la aproape sau intermediar, dar si cele mai noi produse pentru plaja si fashion.