fbpx
  • Soseaua Mihai Bravu,nr.35 Bucuresti,Romania 021305
  • Luni - Vineri 9.00 - 19.00

Termeni şi condiţii

Termeni şi condiţii

Termeni şi condiţii

VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE SI INTEGRAL INAINTE DE A VIZITA SITE-UL. DACA NU SUNTETI DE ACORD CU ACESTE CONDITII DE UTILIZARE VA RUGAM SA NU VIZITATI ACEST SITE DE INTERNET SI/SAU SA-L PARASITI IMEDIAT. CONTINUAREA VIZITARII SITE-ULUI IMPLICA AUTOMAT ACCEPTAREA CONDITIILOR DE MAI JOS.

  1. CONDITII DE UTILIZARE

SC M&M OPTIQUE SRL (pe scurt Optic Spa) a creat acest site care poate fi vizitat gratuit la adresa www.opticspa.ro (Site-ul), in vederea oferirii de informatii generale publicului larg despre firma, produsele comercializate in România, distribuitorii autorizati ai produselor etc.

Orice persoana va decide in mod liber daca doreste sa viziteze Site-ul. Vizitarea Site-ului implica in mod automat si implicit acordul vizitatorului cu aceste conditii de utilizare. De asemenea prin vizitarea Site-ului persoana in cauza accepta ca aceasta vizitare se face exclusiv intr-un mod corespunzator cu legislatia romana aplicabila.

Daca nu sunteţi Client Optic Spa şi sunteti interesat de un anumit produs aflat pe pagina noastra de internet va rugam sa contactati un reprezentant Optic Spa (pe care îl puteti gasi în pagina noastra).

Anumite informatii despre produse, ilustratii si imagini continute în acesta pagina de internet au fost pregatite cu titlu de prezentare generala pentru o folosinta generala pentru paginile de internet ale firmei Optic Spa. Exista insa situatii în care unele produse nu sunt disponibile temporar. Optic Spa nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la exactitatea datelor, imaginilor si a informatiilor prezentate cu titlu exemplificativ pe Site. In vederea obtinerii de informatii exacte orice persoana trebuie sa contacteze Optic Spa.

  1. ANGAJAMENTUL VIZITATORULUI SITE-ULUI

Orice persoana care acceseaza, vizualizeaza sau viziteaza site-ul se obliga sa foloseasca Site-ul in stricta conformitate cu aceste conditii de utilizare si intr-o maniera corespunzatoare si legala si numai in scopuri legale.

III. MODIFICAREA CONDITIILOR DE UTILIZARE

Optic Spa isi rezerva dreptul oricand sa completeze, actualizeze, schimbe, modifice sau sa stearga orice informatie de pe site, precum si oricare sau toti termenii si conditiile de utilizare, sau sa impuna noi conditii sau termeni de utilizare. Orice astfel de amendamente, schimbari, modificari, stergeri sau adaugari vor fi efective imediat cu notificare prin afisare pe Site. Orice vizitare a Site-ului de catre orice persoana dupa o astfel de notificare va constitui acceptarea de catre utilizator a acestor schimbari, modificari, adaugari sau stergeri.

Optic Spa isi rezerva dreptul oricand sa schimbe, suspende, inceteze sau restrictioneze vizitarea in parte sau in totalitate a Site-ului in orice moment, pentru orice motiv sau fara nici un motiv, si fara nici o notificare, sau obligatie.

  1. LIMITAREA RASPUNDERII

Utilizatorul accepta ca folosirea Site-ului se face in totalitate pe propriul ei/lui risc si ca toate produsele, continutul si paginile de internet sunt prezentate cu titlul informativ si exemplificativ, fara nici o promisiune sau garantie de nici un fel. Produsele nu se pot comercializa pe Site către persoane fizice.
Optic Spa nu garanteaza disponibilitate imediata a produselor.

Utilizatorul nu va avea nici o pretentie fata de Optic Spa, aceasta aplicandu-se oricaror pagube cauzate de catre orice esec de performanta, eroare, omisiune, intrerupere, stergere, defectare, intarziere in operare sau transmisie, virusare a calculatorului, cadere a liniei de comunicare, etc. Desi Optic Spa va face eforturile necesare pentru a asigura siguranta continutului, utilizatorul ia la cunostinta faptul ca Optic Spa nu poate exercita controlul asupra securitatii continutului care trece prin Site si Optic Spa exclude orice obligatie de orice fel pentru transmiterea sau primirea de continuturi, de incalcare de orice natura. Optic Spa nu este raspunzatoare pentru nici o defaimare, ofensiva sau conduita ilegala a altor utilizatori sau terte parti si al caror risc revine in totalitate utilizatorului. Optic Spa nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, consecinte sau pagube speciale care apar din folosirea Site-ului sau posibilitatea de folosire a Site-ului. Optic Spa nu este responsabila in nici un fel pentru actiunile utilizatorilor sau tertelor parti si nu va fi raspunzatoare pentru nici un continut transmis, incarcat, descarcat, afisat sau creat de catre alti utilizatori sau terte parti.

Utilizatorul accepta sa nu considere Optic Spa responsabil pentru si impotriva oricarei plangeri facuta de catre o terta persoana rezultand din folosirea internetului si a acestui Site de catre Utilizator si referitor la toate pierderile (fie directe, indirecte, ca o consecinta sau altfel), costuri, actiuni, proceduri, plangeri, daune, cheltuieli (inclusiv costuri si cheltuieli legale rezonabile), sau obligatii, suferite sau asumate direct ca o consecinta a incalcarii sau neobservarii de catre Utilizator a acestor termeni si conditii.

Utilizatorul este obligat sa suporte toate cheltuielile si orice cheltuieli aditionale in legatura cu folosirea serviciilor de telecomunicatie care pot fi percepute de catre furnizorul de telefonie si/sau internet al Clientului.

  1. LEGATURI CU ALTE PAGINI DE INTERNET

Site-ul poate contine legaturi catre pagini de internet ale unor terte parti. Aceste legaturi sunt date Utilizatorului ca un avantaj, si Optic Spa nu detine nici un control asupra site-urilor de acest fel. Optic Spa nu este responsabil pentru disponibilitatea acestor site-uri externe si nu sprijina si nu este responsabila pentru continutul lor, reclama, produsele, sau alte materiale de pe sau disponibile pe astfel de site-uri. Optic Spa nu îsi poate asuma responsabilitatea si nu poate garanta continutul altor pagini de internet la care Site-ul face referire în mod direct sau indirect. Vizitatorii viziteaza alte pagini de internet pe proprie raspundere si le utilizeaza în conformitate cu termenii si conditiile existente pe respectivele pagini de internet.

 

  1. DREPTURI DE AUTOR SI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Acest SITE este proprietatea SC M&M OPTIQUE SRL
Sediu social: Strada Viorelelor nr. 50, Sat Harman, Comuna Harman, Brasov; jud. Brasov
Cod Postal: 507085

Tel: 0786065987
E-Mail: contact@opticspa.ro
Cod Unic de Inregistrare: RO42442628
Nr. de înregistrare la Registrul Comertului: J8/683/2020

Optic Spa acorda gratuit dreptul de accesare si vizitare a SITE-ului sau oricarei persoane cu capacitate deplina de exercitiu care este interesata. SC M&M OPTIQUE SRL detine toate drepturile de autor cu privire la textul, imaginile, fotografiile, graficele, fisierele audio, fisierele animate, cele video si aranjarea lor pe Site. Acestea nu pot fi copiate pentru a fi folosite în scop comercial sau distribuite, asa cum nu pot nici sa fie modificate sau publicate în cadrul altor site-uri. Orice vizitator se obliga sa nu modifice, publice, transmita, transfere, vanda, reproduca, distribuie, furnizeze, expuna, sau sa exploateze comercial in vreun fel orice continut sau sa incalce marca Optic Spa care este marca inregistrata.

Optic Spa isi rezerva dreptul sa includa pe site si sa transmita prin intermediul Site-ului informatii furnizate de catre Distribuitorii sai autorizati. Toate si orice declaratii, oferte, pareri sau alte informatii comunicate sau exprimate de catre Distribuitori sau parteneri Optic Spa sau terte persoane sunt acelea ale respectivilor autori si nu ale lui Optic Spa.

VII. MARCI INREGISTRATE

Denumirea Optic Spa si logo-ul Optic Spa sunt denumiri si marci înregistrate protejate. Utilizarea acestora necesita consimtamantul scris, expres si neechivoc al Optic Spa. Orice utilizare neautorizata a marcii va fi sanctionata conform legii.

VIII. LEGEA APLICABILA

Prin accesarea acestui site, vizitatorul accepta ca orice disputa legata de acest Site este guvernata exclusiv de legislatia romana, iar Vizitatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a insantelor judecatoresti din Romania. Acest site internet poate fi accesat de oriunde in Romania si de peste hotare. Optic Spa nu ofera nici o asigurare ca continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

  1. DATE DE CONTACT

Pentru orice aspecte legate de acest Site vizitatorii pot sa trimita un e-mail la adresa: E-Mail: contact@opticspa.ro.